Epski juriš Mihajlovića na Rim u formaciji 10-0 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epski juriš Mihajlovića na Rim u formaciji 10-0 (VIDEO)

Doduše završen je neslavno, ali očigledno da je bivši selektor Srbije veliki fan Zdenjeka Zemana

Nije sasvim originalno, jer Zdenjek Zeman već dugo to radi, ove sezone i u Kaljariju. Ali Siniša Mihajlović je čudnoj i maksimalno ofanzivnoj formaciji dao sasvim novu dimenziju. Zeman naime obično ostavlja bar dvojicu igrača da čuvaju eventualnu kontru, Miha je napao u sasvim novom 10-0 sistemu. U stvari bila je to varka. Zemanovi timovi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obično bi zaista krenuli sa osmoricom ka protivničkom gol. Mihajlovićeva zamisao izgleda je bio samo pokušaj da zbuni protivnika. Odstupnica je ipak ostala na svojoj polovini terena.

Trik nije prošao, pošto se igrači Lacija nisu dali zbuniti. Na kraju su Mihinim pulenima očitali i onu staru ne trči pred rudu lekciju. Bez obzira na to – jednostavno volimo kada neko makar i proba da uvede nešto novo na terenu.

Uostalom pogledajte i sami kako to radi Mihajlović, a kako Zeman.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.