Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2021, 17:44

Entoni Dejvis: Treba da igramo kao da smo autsajderi

Košarkaš Lejkersa želi da njegovi saigrači shvate da u ovom momentu nisu elitna ekipa

Los Anđeles Lejkersi se muče u sezoni 2021/2022, posebno kada Lebron Džejms nije spreman da igra. Mada, čak i sa njim na terenu to nije savršeno pa je ekipa iz Kalifornije doživela neke iznenađujuće poraze.

Poslednji je došao u meču protiv Memfisa, tima koji jeste u dobroj formi, ali je igrao bez Dža Moranta i Dilona Bruksa.

Zato je Entoni Dejvis >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imao šta da kaže saigračima.

"Treba da igramo kao da smo autsajderi. A to, u ovom momentu sezone verovatno i jesmo zbog načina na koji igramo većinu utakmica", rekao je Dejvis.

Kaže Dejvis da protivnici imaju veliku motivaciju protiv Lejkersa.

"Kada zvezde nisu u timu igrači moraju da se stisnu još više jer protivnici nemaju savest. Žele da izađu i pobede Lejkerse, da pobede Lebrona, mene, koga god, Mela. Žele da kažu da su dali 30 ili 25 poena Lejkersima", objasnio je Dejvis.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.