Enrike, skidaj kopačke s klina!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike, skidaj kopačke s klina!

Vreme je da ga ponovo registruju i da se vrati na teren...

Luis Enrike (48) je svoju igračku karijeru okončao, klasu dokazao, a nakon Barselone dobio je u ruke kormilo španske reprezentacije.

Ove nedelje je okupio reprezentativce pred mečeve u Ligi nacija, zajedno sa njima prošao je medicinske testove i dokazao da je njegovo telo potpuno spremno za bavljenje profesionalnim fudbalom.

To potvrđuju reči doktora Eskribana koji je pregledao sve reprezentativce >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Španije.

"Selektor je spreman da igra. Ako je potrebna izmena spreman je da uđe na teren", našalio se doktor.

Šalu na stranu, merenja su pokazala da telo Luisa Enrikea ne zaostaje za aktivnim profesionalnim fudbalerima što je za svaku pohvalu.

Španac je po završetku igračke karijere očito nastavio da radi na sebi i zbog toga mu treba skinuti kapu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Reprezentativci Španije "bežali iz zatvora"!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2018, 20:59

Selektor "Furije" je smislio veoma zanimljivu aktivnost za svoje igrače...Reprezentativci Španije su se okupili pred duele sa Engleskom i Hrvatskom u Ligi Nacija, koji su zakazani za osmi i 11. septembar...Bivši igrač i trener Barselone, sada selektor španske fudbalske reprezentacije, Luis Enrike,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.