Enrike: Nismo zaslužili rezultat, ali jesmo finale

Izvor: Mondo, 08.Feb.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike: Nismo zaslužili rezultat, ali jesmo finale

Trener Barselone rekao je da je njegova ekipa imala sreće u revanš utakmici polufinala Kupa kralja protiv Atletiko Madrida.

Foto: Guliver/Getty images/Alex Caparros

Fudbaleri Barselone plasirali su se u finale Kupa kralja, pošto su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa Atletikom Madridom, u revanš utakmici polufinala.

Meč na Nou Kampu bio je pun uzbuđenja i neizvesnosti, a trener Barselone Luis Enrike priznao je da je se njegov tim zahvaljujući i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sreći našao u četvrtom finalu zaredom.

Branilac titule igraće za novi trofej Kupa kralja nakon što je u prvom meču slavio rezultatom 2:1.

"Bilo je veoma teško, moramo da budemo vrlo srećni. Ne zbog načina na koji smo igrali, već zato što nastavljamo da pišemo istoriju", rekao je Enrike za španske medije.

Barselona je na Kamp Nou povela u 43. minutu golom Luisa Suareza, a izjednačio je Kevin Gameiro u 83. minutu. Gameiro je tri minuta pre toga promašio jedanaesterac.

"Tokom 90 minuta nisamo zaslužili ovaj rezultat, ali smo zaslužili da budemo u finalu zbog svega što smo do sada uradili u ovom takmičenju", rekao je Enrike.

Ekipa Luisa Enrikea se šesti put u poslednjih sedam godina plasirala u finale Kupa, ukupno 39. put, čime je izjednačila rekord Real Madrida i igraće za 29. trofej.

Barselona će u finalu igrati protiv pobednika duela Selte i Alavesa, koji su u prvom meču odigrali bez golova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.