Enrike: Alves? Ceo tim je kriv

Izvor: B92, 22.Feb.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike: Alves? Ceo tim je kriv

Trener Barselone Luis Enrike apelovao je na navijače i javnost da ne krive beka Danija Alvesa za poraz od Malage u subotu.

Andalužani su neočekivano slavili na Nou Kampu 1:0, a do gola su stigli posle povratnog pasa Alvesa za golmana Klaudija Brava, koji je presekao Huanmi.

"Nije bio naš dan ni individualno ni kolektivno. Ceo tim je odgovoran za greške. Trener ne sme nikad da izdvoji pojedinca. Porazi su uvek bolni i teško ih je zaboraviti, ali mi imamo novi izazov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za tri dana", rekao je Enrike.

Barselona je omogućila Realu da eventualnom pobedom nad Elčeom stekne četiri boda prednosti, a u utorak gostuje Mančester Sitiju u osmini finala Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.