Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 15:49

Enisova poruka Saši Obradoviću: Treneru, dobro došao kući

Uz zastave Srbije i crveno-bele boje

Dilan Enis potpisao je novi ugovor u Saragosi na još godinu dana, a u dobrom raspoloženju imao je poruku za Sašu Obradovića koji je ozvaničio da ide u Crvenu zvezdu.

Enis je, kada je saznao vest da njegov bivši trener Obradović ide u Crvenu zvezdu, u njegov bivši klub i u zemlju čiji ima i pasoš, na Tviteru je napisao poruku za Obradovića.

"Treneru, dobro došao kući", pritom stavivši mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zastavica Srbije u tvit, kao i crveno-bele boje koje simbolizuju naravno Crvenu zvezdu.

Srbin je trenersku karijeru počeo u Kelnu, a radio je još u Kijevu, Turovu, Donjecku, Albi, Lokomotivi i Monaku. Sada je red na Crvenu zvezdu za koju je Enis nastupao u sezoni 2017/2018.

U Monako je Enis došao 4. jula 2019. godine, a odatle je stigao u Saragosu 3. novembra. I tu će i ostati sledeće sezone. Eto, očigledno da Enis prati i dalje šta se događa u njegovom bivšem klubu.

Welcome home coach!@sasaobradovic69 ????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????⚪️????⚪️????⚪️????⚪️????⚪️????⚪️????

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.