Englezi uporni, hoće li Mesi popustiti?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi uporni, hoće li Mesi popustiti?

Povređeni Argentinac se dvoumi, razmatra šta mu je činiti. Pritisak raste.

Leo Mesi leči povredu i ima vremena za razmišljanje.

Situacija u kojoj se nalazi i pritisak koji oseća, naročito sada kada je iznova aktuelna priča o utaji poreza, naterali su ga da razmotri svoju budućnost.

Argentinac će ponovo morati pred Sud, on i otac su ponovo na rubu pravde, a Mesi smatra da se protiv njega vodi orkestrirana kampanja sa ciljem urušavanja ugleda jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od najboljih ako ne i najboljeg fudbalera ikada.

Kako bi izbegao dalje ruganje svog lika i dela, Mesi pred sobom ima jednu opciju - odlazak.

Koliko god emotivno bio vezan za Barselonu, njegov zastupnički tim je i sam svestan da bi promena orkuženja uticala na novo jačanje brenda koji predstavlja Mesi, te da sjajni fudbaler mora da vodi i računa o svojoj porodici koja je takođe izložena velikom pritisku.

Otuda senzacionalističke tvrdnje sa ostrva, koje kazuju da je mesijev tim već održao niz preliminarnih sastanaka sa predstavinicima zainteresovanih strana iz Premijer Lige, pre svega Mančester Junajtedom i Čelsijem, koji je i prošle godine dovođen u vezu sa Mesijem.

Fudbaler Barselone u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu vrednu 250 miliona evra, u ovom trenutku nepristupačnu za sve zainteresovane, ali engleski mediji podsećaju da će Mesi na kraju tekuće sezone ostati na samo godinu dana od isteka ugovora i da bi situacija mogla značajno da se okrene tokom leta, te da će mesi tada biti znatno pristupačniji.

Van Gal je svom timu naredio da nikako ne propuste potencijalnu priliku, Čelsi je u ovom trenutku daleko iza u trci, obzirom na sadašnju situaciju u kojoj je nalazi i rezultatsku krizu koja ruši atmosferu u redovima aktuelnog šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.