Englezi se (ne) šale - Već imamo deset rekordnih transfera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi se (ne) šale - Već imamo deset rekordnih transfera! (foto)

Nova sezona u Premijer ligi preti da postane najuzbuljivija u istoriji ovog takmičenja, a kako i ne bi kada je pola klubova oborilo rekorde po visini novca izdvojenog za angažovanje jednog igrača.

Letnji prelazni rok ulazi u samu završnicu što je dobar povod da se na kratko napravi osvrt na ono što se do sada dogodilo u Premijer ligi, a jedan od podataka deluje potpuno neverovatno.

Prvog radnog dana nove sedmice Sautempton je angažovao Marokanca Sofiana Bufala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sumu od 16 miliona funti.

"Sveci" su tako postavili novi rekord po visini obeštećenja plaćenog za pojačanje, a pre njih to je uradilo još devet klubova iz Premijer lige!

Verujemo da ste na našim stranicama pomno pratili kako su trgovali Englezi i da već sada možete da naslutite koji su to klubovi oborili pomenuti rekord, ali ćemo vas svakako podsetiti.

1. Mančester Junajted - Pol Pogba (£93.5m)

2. Liverpul - Sadio Mane (£36m)

3. Kristal Palas - Kristijan Benteke (£32m)

4. Vest Hem - Andre Aju (£20.5m)

5. Sautempton - Sofian Bufal (£16m)

6. Svonsi - Borha Baston (£15.5m)

7. Bornmaut - Džordon Ajb (£15m)

8. Lester Siti - Ahmed Musa (£15m)

9. Votford - Roberto Perejra (£13m)

10. Barnli - Stiven Defur (£8m)

U zagradama se nalaze cifre koje predstavljaju milione funti, a ako saberete ove rekordne transfere pomenutih klubova videćete da se radi o ukupnoj sumi od 264.500.000 funti!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.