Englezi razbili Amere, sve u znaku Vejna Runija! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi razbili Amere, sve u znaku Vejna Runija! (video)

Poslednji meč Vejna Runija u dresu reprezentacije je završen.

Englezi su sjajno počeli utakmicu, za samo dva minuta su postigli dva gola, prvi je bio prelep i delo je Lingarda, a drugi je postigao Aleksander Arnold koji se odlično ubacio sa desnog boka.

Na kraju, 3:0 za Engleze, Kalum Vilson je uspeo da postavi konačan rezultat u 77. minutu nakon odličnog centaršuta sa leve strane.

Ipak, ono što je obeležilo ovaj meč jeste nastup Vejna Runija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ovo je bio njegov poslednji u dresu sa nacionalnim grbom, ovaj 33-godišnji fudbaler je odigrao 120. utakmicu u dresu reprezentacije Engleske za koju je najbolji strelac u istoriji sa 53 gola.

Danas je nosio kapitensku traku, ušao je u igru u 58. minutu umesto Lingarda.

The perfect reception for a @England legend @WayneRooney 👏👏👏👏#Rooney #ENGvUSA pic.twitter.com/q3NFj7Ix22

— YNFA (@ynfafootball) November 15, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fešta na Vembliju: Debi iz snova Kaluma Vilsona, Runi zaokružio broj 120 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2018

Veče po ukusu svakog ljubitelja fudbala u Engleskoj! Gordi Albion je odigrao gotovo perfektnu utakmicu na Vembliju i počistio Sjedinjene Američke Države (3:0), čime je dodatno podigao pozitivnu atmosferu u kolevci fudbala koja traje od Mundijala u Rusiji. Svoje veče iz snova imao je debitant Kalum...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vejn Runi u dresu Engleske - 120. i poslednji put

Izvor: Mondo, 16.Nov.2018

Verovatno najbolji engleski fudbaler u novijoj istoriji oprostio se od reprezentacije u pobedi protiv reprezentacije SAD. Emotivno je podneo rastanak...Foto: Tanjug/AP/Alastair Grant..Engleska reprezentacija se oprostila od legende...Vejn Runi (33), najbolji strelac u istoriji "Albiona" i Mančester...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.