Englezi originalni, evo kako će izgledati nova pravila u prelaznom roku! Do sada nezabeleženo...

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi originalni, evo kako će izgledati nova pravila u prelaznom roku! Do sada nezabeleženo...

Ovogodišnji eksperiment nije baš uspeo. Sledi novi...

Englezi nisu zadovoljni činjenicom da se prelazni rok završio pre starta šampionata. Veruju da je to oslabilo timove, smanjilo im rok za pregovore, dovelo do ishitrenih odluka i loših procena.

Sada će očigledno morati da nađu kompromis kada je prelazni rok u pitanju.

Ali, Englezi ne bi bili to što jesu, da ne nađu način da obrnu stvari na glavu. Naime, prema predlogu Sitijevih deoničara koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi trebalo da dobije podršku većine ostalih klubova, prelazni rok će trajati do početka prvenstva samo za prelaske unutar PL, iz kluba u klub. Dakle, time će biti zaštićeni manji klubovi koji neće morati da prodaju svoje zvezde rivalima u Engleskoj, ali će prelazni rok trajati do kraja avgusta za prelaske i odlaske preko Lamanša.

Dakle, Englezi će moći i da kupuju i da kao i do sada prodaju igrače kada i ostatak evrope, do početka septembra.

Potrebna je naravno većina od 11 klubova da bi predlog prošao, a kako tvrde izvori bliski PL, čini se da Siti ima potrebnu većinu da bi predlog prošao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.