Englezi besni: Ukrali su nam finale (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi besni: "Ukrali su nam finale" (foto)

"Gordi Albion" nije uspeo da se plasira u finale Mundijala, a nakon poraza od Hrvata našli su glavnog krivca za poraz.

Reprezentacija Engleske ostala je bez plasmana u finale Mundijala što je slomilo srca ostrvljanima.

Englezi su sebe videli u finalu ali se i ovoga puta pokazalo da se busaju u prsa bez pokrića.

Nakon poraza od Hrvatske Englezi su imenovali glavnog krivca za neuspeh. Očekivano, to je glavni sudija.

Na društvenim mrežama uveliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kruže slike nastale neposredno pre izjednačujućeg gola Hrvata i to je momenat koji Englezi označavaju kao sporan.

"Sramota", "Da se ovo dogodilo na bilo kojem drugom dielu terena, svirao bi prekršaj", "Ono kad te sudija izbaci sa Svetskog prvenstva", "Može li mi neko objasniti kako je ovo Perišiću dopušteno?!", "Pa nema čistijeg prekršaja od ovog", samo su neki od komentara razočaranih Engleza.

Perišićev gol navodno nije smeo da bude priznat jer je Hrvat visoko podigao nogu te je tako Čunejt Čakir okarakterisan kao neko ko je Englezima "ukrao finale".

Screenshot/You Tube

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SERGEJ TRIFUNOVIĆ SE OGLASIO POSLE PLASMANA HRVATA U FINALE SP: Slavni glumac je prokomentarisao trijumf nad Englezima i internet doveo do suza! (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Jul.2018, 08:56

Popularni srpski glumac Sergej Trifunović prokomentarisao je na društvenim mrežama pobedu Hrvatske nad Engleskom i svojim komentarom nasmejao sve na internetu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.