Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski klub čeka kazna zbog zamene u 45. sekundi (VIDEO)

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) najavio je da će da kazne ekipu Bredforda, jer je u 45. sekundi utakmice sa Burijem zamijenio prvog golmana Kolina Dojla.

FA je ranije donijela odluku da svi timovi koji nastupaju u EFL Trofej kupu moraju utakmicu da počnu sa najmanje pet standarnih prvotimaca.

Utakmicu na golu Bredforda počeo je prvi golman Kolin Dojl.

Međutim, stručni štab Bredforda je poslije 45 sekundi zamijenio Dojla i uveo Ruvena Satelmajera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Smatram da je bio slab u prvih 45 sekundi. Htjeli smo da odmorimo igrača. Ne znam u čemu je problem? Zašto i mali klubovi ne mogu da rade isto što i timovi iz Premijer lige. Zašto i mi ne bismo razvijali mlade fudbalere u ovakvim takmičenjima?", zapitao se menadžer rener Bredfoda Keni Blek.



(Kurir.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.