Engleska mu suđena, ali ne Junajted!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleska mu suđena, ali ne Junajted!

Svi su ga videli u dresu "Crvenih đavola", ali bi konačno mogao da završi u Premijer ligi, među "Plavcima"!

Mats Humels je na meti Čelsija. Novi trener Konte želi novi štoperski par, Teri odlazi, a nije sigurno mesto ni Kejhilu. Prva meta je Leo Bonući iz Juventusa, ali to će biti teška misija, "Plavci" bi morali da iskeširaju 35 miliona evra za štopera koji ima 29 godina.

Na listi je i Mats Humels, ni on nije mnogo jeftiniji, ali je dve godine mlađi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Kako pišu danas engleski mediji, njegovog oca  (pošto nema zvaničnog menadžera) je Čelsi kontaktirao, kako bi se raspitao o spremnosti kapitena "Milionera" da dođe u Premijer ligu.

Humels je bio prva meta Junajteda u odbrani pre dve sezone, ali je odlučio da ostane u Dortmundu.

Priča se da bi ovoga puta prihvatio ponudu da se okuša u najjačoh ligi na svetu, ima neku vrstu obećanja Borusije da će ga pustiti, ali bi transfer morao da bude između 30 i 35 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.