Engelski niželigaš oduševio sve kupovinom u smiraj prelaznog roka! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engelski niželigaš oduševio sve kupovinom u smiraj prelaznog roka! (foto)

Dok su klubovi iz Kine i "liga petice" trošili basnoslovne svote novca na raznorazna pojačanja, omaleni klub sa "Ostrva" napravio je haos na društvenim mrežama svojom kupovinom u "minut do 12" i to za pravu siću.

Klubovi iz kineske Super lige su svakako potrošilli najviše u prelaznom roku koji je za nama, a najveći "evropski trošadžija" bio je francuski Pari sen Žermen koji je za oko 70 miliona evra angažovao Julijana Drakslera iz Volfsburga i Gonsala Guedeša iz Benfike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, prema mnogima prelazni rok je obeležila ekipa Barton Roversa, amaterski klub iz najnižih engleskih liga.

Naime, oni su na svom "Tviter" nalogu objavili da su u poslednjim trenucima prelaznog roka za siću, preciznije osam evra, kupili jednu grabulju!

Ovaj gest Bartona je naišao na oduševljenje mnogih ljubitelja fudbala širom sveta, a sam "tvit" je dobio više hiljada "lajkova".

Deadline day signing news, not to be out done by the 'Big Boys' we have spent £6.99 at Homebase on a new rake #NonLeague its how we roll. pic.twitter.com/8eTT9EE1bi

— Barton Rovers FC (@bartonroversfc) 31. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.