Endru Džonson se vratio u Palas

Izvor: B92, 03.Sep.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endru Džonson se vratio u Palas

Doskorašnji fudbaler Kvins Park Rendžersa Endru Džonson po drugi put je tao član Kristal Palasa.

Džonson se obavezao da će na "Selhurst parku" biti najmanje do januara.

On je došao kao slobodan igrač, a dres Palasa nosio je sa velikim uspehom od 2002. do 2006. godine. Na 140 utakmica postigao je 74 gola.

Pored obaveza u timu, treniraće mlade igrače u klupskoj akademiji.

Popularni 'Endi' je rekao da je srećan što se vratio u voljeni klub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je veoma zahvaklan što mu je pružena šansa.

"Oduševljen sam što ću se vratiti u klub koji volim. Želim da se zahvalim predsedniku što mi je pružena šansa, i drago mi je što ću moći da pomognem klubu u Premijer ligi da nastavi da pruža dobre partije. Takođe, data mi je mogućnost da pomognem mladim igračima kao trener i to je nešto čemu se stvarno radujem", rekao je Džonson.

U karijeri je pored Kvins Parka i Kristal Palasa, nastupao za Birmingem, Everton i Fulam.

Dres Engleske reprezentacije oblačio je osam puta, bez postignutog gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.