Endi Mari operisan, oporavak do Vimbldona

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Mari operisan, oporavak do Vimbldona

U Melburnu izvršena hirurška intervencija nad problematičnim kukom škotskog tenisera

Endi Mari je ipak morao poa nož tako da će njegov povratak na ATP tur biti odložen na još pola godine. Škotski as je objavio da mu je jutros operisan problematični desni kuk u Melburnu i da očekuje da će se vratiti na teren za deo sezone kada se u Evropi igraju turniri na travnatoj podlozi zaključno sa Vimbldonom.

Mari je, kao i Đoković na pauzi od devetog dana Vimbldona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2017. kada je odlučio je morao da odmori ne bi li zalečio kuk bez operacije. Pokušavao je bivši prvi reket sveta da se vrati, čak je zamenio i Noleta na egzibiciji u Abu Dabiju poslednjih dana 2017, ali nije išlo, tačnije veoma teško se kretao. Pred Škotom je sada polugodišnji oporavak što znači da je ispalo da ga je problem sa kukom koštao godinu dana karijere kada je bio na samom vrhuncu.

Za razliku od njega, Novak Đoković se oseća mnogo bolje i u sredu će učestvovati na dva egzibiciona turnira.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.