Endi Mari: Ovo je početak VIDEO

Izvor: B92, 02.Apr.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Mari: Ovo je početak VIDEO

Bivši svetski broj jedan Endi Mari se vratio na teniski teren dva meseca nakon operacije kuka.

Britanski teniser na svom Instagram profilu objavio je snimak kako trenira uz poruku "Ovo je početak".

Trostruki gren slem šampion dugotrajni problem rešio je hirurškim zahvatom i najavio da bi uskoro mogao da zaigra takmičarske mečeve, ali nije mogao sa sigurnošću da izjavi kad tačno.

Šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nastupi na predstojećem Vimbldonu u julu, koji je osvajao dva puta, sveo je na "manje od 50 odsto".

Marej, trenutno 214. na ATP listi, poslednji meč odigrao je 14. januara, kada je u prvom kolu Australijan opena u pet setova poražen od Španca Roberta Bautista-Aguta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marej trenirao dva meseca posle operacije kuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2019

Bivši svetski broj jedan Endi Marej vratio se na teniski teren dva meseca nakon operacije kuka...Britanski teniser na svom Instagram profilu objavio je snimak kako trenira uz poruku "To je početak"...Trostruki gren slem šampion dugotrajni problem rešio je hirurškim zahvatom i najavio da bi uskoro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.