Emre Džan mora na operaciju? Otkriveno i koliko će biti van terena!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emre Džan mora na operaciju? Otkriveno i koliko će biti van terena!

Nemački vezista neće biti na raspolaganju Alegriju, makar neko vreme.

Emre Džan ima određenih problema sa štitnom žlezdom, a kako stvari stoje, on će morati na operaciju kako bi uklonio taj problem.

Alegri je juče potvrdio da je operacija gotovo neophodna, a nemački vezista će uskoro odleteti u Frankfurt kako se našao sa specijalistima.

"Emre završava sve potrebne medicinske testove, doktori će odlučiti da li je potrebna operacija, ali u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenutnu to izgleda kao nezaobilazna opcija."

U ovom trenutku, veoma je teško proceniti koliko će dvadesetčetvorogodišnji vezista biti van terena, ali pretpostavlja se između mesec dana i dva meseca.

Nemački vezista je ovog leta stigao u Torino iz Liverpula kao slobodan igrač, a do sad je odigrao 10 utakmica za Juventus u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.