Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 16:59

Empoli pitao za Aleksu Terzića

U pitanju bi bila pozajmica

Nedavno se Aleksa Terzić pominjao kao igrač koji bi ovog leta mogao da pojača Cvenu zvezdu u sklopu transfera Željka Gavrića u Fjorentinu. Do sada se to nije realizovalo, ne znači i da neće, a italijanski mediji u međuvremenu pišu da za Terzića postoji interesovanje i sa druge strane.

Lokalni mediji u Italiji ističu da je Empoli zainteresovan za Terzića i da je pitao Violu da pošalje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mladog fudbalera na pozajmicu.

Videćemo kako će na to odreagovati i Fjorentina, ali i sam igrač koji bi tako dobio prostor za dalje kaljenje i povećanje minutaže.

Empoli je, inače, prevashodno bio zainteresovan za Fabijana Parisija iz Avelina, ali su pregovori između Empolija i Avelina usporili. Pa je zato poslednjih sati prepreka ka tom transferu sve veća.

Zato je Empoli pitao Fjorentinu da mu pozajmi Aleksu Terzića, levog beka rođeno 1999. godine. Posle usporavanja posla oko Parisija, sada se ubrzava priča oko Terzića.

Terzić se u minuloj sezoni nije naigrao u ljubičastom dresu, upisao je samo dva nastupa i šest minuta u Seriji A, te 98 minuta na dve utakmice u Kupu Italije. Empoli je ove sezone nastupao u Seriji B i nije uspeo kroz plej-of da se domogne Serije A jer je ispao od Kjeva.

Podsetimo, pre ovog interesovanje Empolija pisalo se da je Fjorentina spremna da Crvenoj zvezdi odmah isplati 3.000.000 evra i da Marakanu vrati Aleksu Terzića kako bi dovela Gavrića.

Treba istaći i da bi Crvenoj zvezdi dobro došao Terzić kao zamena za Milana Rodića koji nema pravu alternativu, a na sve to Terzić bi mogao i da se koristi u Superligi kao “bonus” igrač. Terzić ima ugovor sa Fjorentinom do leta 2024. godine, ali u Firenci trenutno ne računaju na njega.

Čekajući dalji rasplet…

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.