Empoli bi bio najbolja sredina za Gabigola! Setite se samo Montele i Di Natalea...

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Empoli bi bio najbolja sredina za Gabigola! Setite se samo Montele i Di Natalea...

Samo, jedna stvar mogla bi da bude presudna - dvojica legendarnih napadača ponikli su u omladinskoj školi kluba iz Toskane, a Gabigol je stranac plaćen 30.000.000 evra...

Informacija da bi kratka i nesrećna prva epizoda Gabrijela Barbose u Interu mogla privremeno da se završi brže nego što je zapravo i počela izazvala je erupciju oprečnih komentara u Italiji, a posebno oko milanskog kluba. 

Mediji u Lombardiji sve se više bave pričama da novi trener >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nerazura Stefano Pioli i sporstki direktor Pjero Auzilio žele da pošalju Gabigola na pozajmicu u Empoli odjeknula je poput bombe, a navijači mahom nisu zadovoljni ovom odlukom. Doduše, s obzirom na to da su Brazilca dosad u akciji videli samo 16 minuta, jasno je da situacija nije baš blistava.

Potres u Interu: Letos plaćen 30.000.000 evra, u januaru ide na pozajmicu u Empoli?!

Čak 30.000.000 evra plaćeni tinejdžer nije se najbolje snašao u Milanu, a dvojica operativaca smatraju da bi Gabigolu prijala selidba u Empoli, jer bi tamo dobio potrebne minute na terenu.

Ovu nameru pozdravio je čuveni igrač Empolija Igli Vanući, koji je javnost podsetio da je klub iz Toskane proizveo legendarne golgetere poput Vinćenca Montele i Antonija Di Natalea, kasnije i Frančeska Tavana i Marka Markionija.

"Ako je on zaista tako veliki talenat, koliko ljudi pričaju, Empoli je najbolja sredina za njegov dalji razvoj. Jer bi trebalo na površinu da izbaci njegove kvalitete. To potvrđuje i istorija. Setite se samo Montele, Di Natalea, Tavana ili Markionija, između ostalih. Lista je poduža", kaže Vanući.

Ipak, jedna stavka mogla bi da se ispostavi kao ključna. Di Natale i Montela su proizvodi Empolijeve omladinske škole, Tavano i Markioni su prve ozbiljne korake napravili u timu iz firentinske provincije. A Gabigol je napadač plaćen 30.000.000 evra. Od njega se već sada mnogo očekuje, a možda bi baš taj pritisak mogao da slomi momka za kojeg mnogi veruju da je uz Gabrijela Žezusa pravi naslednik neponovljivog Ronalda.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.