Emotivni oproštaj Kompanija - Skols i dalje klasa, Baloteli inkognito! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivni oproštaj Kompanija - Skols i dalje klasa, Baloteli "inkognito"! (video)

Jučerašnji oproštaj Belgijanca je bio melem za oči.

Sinoć je na "Etihadu" odigran meč u čast dugogodišnjeg kapitena Mančester Sitija Vensana Kompanija, ali sam defanzivac nije uspeo da nastupi na svom oproštajnom meču. Belgijanac je u duhovitom maniru izjavio da je to tako karakteristično za njega.

Sam meč pred punim "Etihadom" su obeležile mnoge nekadašnje zvezde engleskog fudbala. Nastupali su Van Persi, Nevil, Zabaleta, Petrov, Robi Kin, Pol Skols i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogi drugi. Ono što je zanimljivo jeste da je na stadionu u Mančesteru bio i Mario Baloteli, ali Italijan nije nastupao iako je publika žarko želela.

Problem je to što ljudi u Breši nisu znali da im je najveće pojačanje u Engleskoj, juče je Italijan trebao da krene da trenira sa svojim novim klubom.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.