Emotivan oproštaj Barselone od Ćavija: Pre nego što odeš, donesi nam još jedan trofej (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivan oproštaj Barselone od Ćavija: Pre nego što odeš, donesi nam još jedan trofej (VIDEO)

"Odlazim u Katar, ali ovo nije ’zbogom’. Pre je ’doviđenja’ i brzo ću se vratiti“, poručio je Ćavi

Jedan od najboljih španskih vezista, Ćavi, nije krio suze zbog oproštaja koji je organizovala Barselona. Predsednik Katalonaca Hose Maria Bartomeu otvorio je svečani ispraćaj porukom „Ćavi, očekujemo te ponovo“ jasno aludirajući da ga žele na nekoj funkciji kada bude okačio kopačke „o klin“.

Andreas Inijesta poklonio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Ćaviju dres sa brojem „6“.

„Hvala ti Ćavi. Učinio si nas boljim. Svi znamo da ćeš se vratiti zato što ti je ovaj dres u srcu i duši“, poručio je Inijesta koji je 13 sezona zajedno sa Ćavijem pleo mrežu na sredini terena.

Ćaviju su potom prikazali specijalni video prilog u kome su učestvovali njegovi bivši saigrači, treneri, kao i čitava familija. Poželeli su mu pre odlaska u Katar da im donese još jedan pehar – Lige šampiona – uspeh i brz povratak.

„Dugujem veliku zahvalnost ovom klubu. Stigao sam ovde sa 11 godina i u najluđim snovima nisam zamišljao sve ovo. Zato sam ekstremno srećan. Odlazim u Katar, ali ovo nije ’zbogom’. Pre je ’doviđenja’ i brzo ću se vratiti“, poručio je Ćavi koji će uskoro postati otac.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.