Emeri preuzeo pelcer od Gvardiole, neka se spremi Junajted! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri preuzeo "pelcer" od Gvardiole, neka se spremi Junajted! (foto)

Španac ima zanimljiv pristup pripremi predstojećeg meča u okviru FA kupa.

Protekle godine smo mogli videti kako u toku sezone Pep koristi svakakve metode kako bi zbližio i koncentrisao svoje "Građane" u pohodu na titulu Premijer lige.

Izgleda da se Špancu iz Arsenala najviše svidela metoda zbližavanja koja uključuje pejntbol okršaj između saigrača.

Tako je Emeri hteo da pred meč koji ih očekuje u petak, skupio svoje pulene i napravio "ratnike" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od njih. Ne znamo ko je bio uspešniji, ali jedno je sigurno - momci su se opustili i spremni su za petak.

Arsenal na krilima pobede nad gradskim rivalom Čelsijem dočekuje starog poznanika još iz Venger-Ferguson dana okršaja, Mančester Junajted, u okviru najstarijeg takmičenja na "Ostrvu".

Prvi ovosezonski duel se završio nerešenim ishodom 2:2 na "Old Trafordu", videćemo ko će izaći kao pobednik iz duela koji nam predstoji u petak sa početkom od 20:55 časova

Yesterday we started the week in a different way... Great #teambuilding... We are the @Arsenal ! pic.twitter.com/ex5ORPwGuN

— Unai Emery (@UnaiEmery_) January 22, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.