Emeri otpisao dvojicu!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri otpisao dvojicu!

Jasno i glasno, dvojica igrača će napustiti Arsenal do kraja prelaznog roka...

Arsenal sutra čeka derbi protiv Liverpula, sudar timova koji imaju maksimalan učinak, a pred meč je Unaj Emeri potvrdio da je otpisao dvojicu igrača.

Jedan je Škodran Mustafi kome je rečeno da ne računaju na njega i ponuđeno mu da ode u Romu na pozajmicu. Nemački fudbaler nije odigrao ni minut u ovoj sezoni.

Nedavno je rekao da nema nameru da ide, ali jasno je da rizikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da posle kraja prelaznog roka ostane na marginama.

Mohamed Elneni je Vengerovo pojačanje koje je za četiri godine skupilo tek 30 mečeva u PL. Ovaj fudbaler ima ponudu Galatasaraja, takođe se radi o pozajmici.

Emeri je rekao da su obojica veliki profesionalci, ali i da su nezadovoljni statusom, pa je možda najbolje da odu negde gde će igrati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.