Šta je Embid šapnuo Jokiću? VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 05:54

Šta je Embid šapnuo Jokiću? VIDEO

Denver je poražen na gostovanju Filadelfiji da 126:121, u večeri kada smo opet videli bitku dva MVP-a.

Džoel Embid, aktuelni MVP lige, bio je uspešniji od Nikole Jokića, koji je dva puta uzastopno pre njega, osvajao veliko priznanje.

Kamerunac je postigao 41 poen, za razliku od Jokića koji je imao 25 poena.

Veliki rivali su na kraju meča, imali srdačan pozdrav na terenu, imali tom prilikom i kraći razgovor.

Embida su posle meča pitali i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako objašnjava tu sjajnu seriju od 18 uzastopnih mečeva sa 30 i više poena.

"Puštam da stvari i igra idu prirodno. To je sve zahvaljujući momcima iz ekipe, guraju me najbolje moguće pozicije na terenu da pogađam, veruju mi i to je ključ svega. Nikako to ne bih mogao da uradim da ne veruju u mene", rekao je Embid.

Otkrio je i šta je rekao Jokiću na po završetku.

"Šta sam mu rekao? Jednostavno, da je najbolji igrač u ligi. Kao što sam rekao ranije, osvojio je šampionat sam njima, oni su najbolji tim u ligi, on je bio MVP finala. Rekao sam mu da nastavi, vidimo se za dve nedelje. I rekao sam, nastavi da radiš to što radiš, zato si najbolji u ligi", zaključio je Embid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić poražen u "sudaru titana", Embid silovit za slavlje Filadelfije (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2024

Košarkaši Filadelfija seventisiksersa savladali su Denver nagetse 126:121 na svom terenu. Meč je obeležio MVP duel Džoela Embida i Nikole Jokića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.