Embid ne može sâm – Seltiksi lako do nove pobede

Izvor: B92, 20.Avg.2020, 08:47

Embid ne može sâm – Seltiksi lako do nove pobede

Košarkaši Boston Seltiksa poveli su sa 2-0 u seriji protiv Filadelfije 76ers pobedivši ih u drugom duelu 128:101.

Ekipa Breda Stivensa odigrala je odličnu utakmicu koju je prelomila u trećoj četvrtini dobivši ovaj period sa 33:18.

Do tog trenutka 76ersi pružali su dobar otpor, međutim posle treće deonice više se nije postavljalo pitanje pobednika.

Jedini raspoložen za igru u dresu Filadelfije bio je centar Džoel Embid. Kamerunac je postigao 34 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena i uz to je imao 10 skokova i tri asistencije, međutim to je bilo nedovoljno.

Podbacio je Tobajas Heris koji je ubacio 13 poena (4/15), a jedini koji može da se pohvali dobrom igrom pored Embida je Ričardson sa 18 poena, tri skoka i tri asistencije.

Fenomenalnu partiju za Seltikse ponovo je odigrao Džejson Tejtum. Talentovani krilni košarkaš postigao je 33 poena (12/20), uz pet skokova i asistencija, i još jednom je pokazao da je lider ovog tima.

Tejtuma su pratila Kemba Voker sa 22 poena i Džejlen Braun sa 20. Kanter je s klupe imao učinak od 10 poena i devet skokova.

Seltiksi su se ovom pobedom približili drugoj rundi plej-ofa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.