Elton Braun: Sa Partizanom igramo? Kad?

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Nov.2012, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Braun: Sa Partizanom igramo? Kad?

Elton Braun je vodio bespoštednu borbu sa korpulentnim centrima Orleana. Rezultat svega toga, led na nozi Amerikanca u svlačionici i vidno otežan hod. Ipak, bol kao da nije osećao, i dalje je bio pod utiskom dešavanja u dvorani:
Sjajna atmosfera, baš je bilo dobro. Navijači su nam donosili energiju. Kad imate takvu publiku ne možete da izgubite, u stvari bolje da kažem ne smete da izgubite – rekao je Braun uz smeh.
Snažni centar crveno–belih dodao je da će navijači tek videti dobre partije od njega i ostalih prvotimaca:
Imamo dobre igrače, samo moramo još da poradimo na hemiji. Kad to budemo dobili bićemo jako, jako dobri.
A, kada smo upitali Brauna šta očekuje od velikog dvoboja sa Partizanom za vikend, naš sagovornik nas je začuđeno pogledao:
Partizan, stvarno? Kog dana igramo?
Kada smo mu rekli da je derbi zakazan za nedelju, Amerikanac je konačno dao konkretan odgovor:
Ulazimo u tu utakmicu kao i u svaku drugu. Jer, kao tim ne smete da izdvajate bilo koji meč po važnosti. Što se tiče njih, dobri su ove sezone, mladi, ali prilično dobri. Ipak, mi ćemo biti spremni.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.