Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 15:13

El Tigre oštri kandže za Barselonu, Jović predvodi napad Reala protiv Osasune

Blaugrana na Valjekasu, Kraljevići dočekuju najprijatnije iznenađenje Primere

Real Madrid slavi, Barselona zavijena u crno. A, brod bi mogao nastaviti da tone u španskoj prestonici. U Barseloni se čestito nisu oporavili od El Klasika, a idu El Tigreu na noge i Raju Valjekanu, koji je na Valjekasu dobio sva četiri meča od početka sezone. Utučena je Blaugrana, poraz od Real Madrida i dalje je drži, a ovoga jutra stigle su loše vesti. Ko zna koje u nizu… Ansu Fati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << opet povređen.

Kako se nešto dobro dogodi – Pedri i Ansu Fati potpisali nove, višegodišnje ugovore sa katalonskim klubom – tako na Nou Kamp stignu vesti koji kvare atmosferu, čine je kamernom. Muka muku stiže. Lepe se za Barselonu. I više ne znaju u Barseloni šta da očekuju, ni čemu da se nadaju. Taman kada pomisle da su napravili korak napred, vrate se dva unazad.

Real Madrid otperjao je na pet bodova razlike iako ni Kraljevići ne briljiraju i ranjivi su. Ni Blankose, kao ni Blaugranu, ne očekuje nimalo lak posao u 11. kolu, pošto na Santjago Bernabeu dolazi najprijatnije iznenađenje Primere – Osasuna. Mada, ako se izuzme onaj prošlogodišnji remi na El Sadaru – zaleđen teren i nanosi snega – tim iz španske pokrajine Navara ima osam poraza od Real Madrida u prethodnom periodu.

Ima Kraljevski klub recept za Osasunu, ali je veliko pitanje ima li Blaugrana za Rajo Valjekano. Da je neko pređašnje vreme, pobeda se ne bi dovodila u pitanje. Umela je Barselona da spakuje Raju sedam komada, da načisto utiša Valjekas… Ali, sada je drugo vreme. Era Lionela Mesija, Ćavija, Andresa Inijeste je prošlost. Barselona nije dominantna, a Rajo Valjekano je premašio sva očekivanja i ubo je džek-pot dovođenjem Radamela Falkaa.

El Tigre je na pet prvenstvenih utakmica u dresu Rajo Valjekana postigao tri gola, kandže su naoštrene i za Barselonu, čiji će napad predvoditi Memfis Depaj, rehabilitovani Felipe Kutinjo i Serhio Aguero, koji se nedavno vratio iz povrde, a u El Klasiku je postigao debitantski gol.

Na Santjago Bernabeu bi, prema pisanju medija sa Pirineja, mogao da startuje Luka Jović. Reprezentativac Srbije oporavio se od povrede zgloba koju je zadobio pre puta u Ukrajinu, Karimu Benzemi neophodan je odmor, a Karlo Ančeloti smatra da je meč sa Osasunom idealan trenutak da Luka Jović počne od starta. Jedan gol mogao bi da promeni sve...

---------------------------------

Utakmice šampionata Španije možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

ŠPANIJA 1 - 11. KOLO

Utorak

Alaves - Elče 1:0 (0:0)

/Ndiaje 47/

Espanjol - Atletik Bilbao 1:1 (1:0)

/De Tomas 33 - Vilijams 52/

Viljareal - Kadiz 3:3 (1:2)

/Tores 43, Dia 80, Danžuma 90+5 - Lozano 14, 45+1, 52/

Sreda

19.00: (5.00) Maljorka (3.80) Sevilja (1.85)

19.00: (4.60) Rajo Valjekano (3.70) Barselona (1.85)

20.00: (1.93) Real Betis (3.50) Valensija (4.40)

21.30: (1.35) Real Madrid (5.60) Osasuna (9.00)

Četvrtak

19.00: (3.00) Selta Vigo (3.20) Real Sosijedad (2.60)

20.00: (2.60) Granada (2.85) Hetafe (3.40)

21.30: (6.25) Levante (3.80) Atletiko Madrid (1.65)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.