El Šaravi više nije Monakov zarobljenik! Postaje Romin gladijator

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Šaravi više nije Monakov zarobljenik! Postaje Romin gladijator

Pre samo nekoliko dana bio je svetlosnim godinama daleko od izlaznog rešenja, a sada je na korak od potpisivanja ugovora

Od talenta u kojeg su se kleli svi u Milanu do statusa „persona non grata“ - Stefan El Šaravi više nije fudbaler oko kojeg se otimaju najveći evropski klubovi. Pre nepunih šest meseci Faraon je krenuo put Kneževine u pokušaju da u Monaku oživi svoju karijeru, ali u tome nije uspeo. Zbog toga je trener Leandro Žardim reprezentativcu Italije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poručio da pakuje kofere i vrati se u Milan, što je dogovor na koji u Milanu nisu bili spremni. Do pre nekoliko dana bio je svetlosnim godinama daleko od pronalaska novog angažmana, a danas El Šaravi nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa - Romom.

Kako javlja italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio, pregovori dve strane ubrzani su o četvrtka popodne, a sada El Šaravija od dresa Vučice dele samo sitni detalji. Roma je spremna da na ime pozajmice do kraja sezone plati velikih 2.000.000 evra, a za sada jedina začkoljica predstavlja visina obeštećenja koju će rimski velikan morati da plati ako bude želeo da El Šaravija zadrži i posle leta. Naime, emisari Vučice nude 11.000.000 evra, dok Rosoneri traže 13.000.000 evropskih novčanica, čime bi se ispunila kvota od petnaest miliona evra, koju je klub zacrtao i pre nego što je mladi napadač stavljen na transfer listu.

Kako ističe Di Marcio, danas će biti odlučujući dan u pregovorima dve strane, a dogovor bi trebalo da padne vrlo brzo.

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvanično - ''Faraon'' se vraća na Apenine!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2016

Nekadašnji fudbaler Milana vraća se u Seriju A...Eksplodirao je u sezoni 2012/2013 kada je postigao 19 golova na 46 mečeva za Milan, ali je Stefan El Šaravi poslednje dve godine u padu forme...Nakon neuspešne epizode na pozajmici u Monaku, El Šaravi će do leta igrati na pozajmici u Romi uz mogućnost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.