El Šaravi: Mislim da nam novi sistem igre više odgovara

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Šaravi: Mislim da nam novi sistem igre više odgovara

Napadač Milana Stefan el Šaravi nastavio je golgetersku seriju na gostovanju Zenitu, a mladom fudbaleru svideo se novi sistem igre koji je dao rezultata na terenu ruskog šampiona.

Milan je slavio sa 3:2 u Sankt Peterburgu, a drugi gol bio je remek delo El Šaravija.

"Bio je ovo veoma težak meč i morali smo do poslednjeg trenutka da odolevamo izuzetno jakom timu Zenita. Ipak, mislim da je novi sistem dao rezultat u vidu šansi i golova, ali zbog toga smo imali problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u odbrani sa Zenitovim napadačima. Veoma sam zadovoljan sopstvenom formom, ali najbitnije je da pobeđujemo", rekao je El Šaravi posle meča.

Povezane vesti: Uzalud im milioni, Milan nosi bodove iz Sankt Peterburga, autogol presudio Zenitu Arsenal u nemogućoj misiji protiv Milana, Zenit brani gol prednosti u Lisabonu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.