El Pibe u suzama dao otkaz!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"El Pibe" u suzama dao otkaz!

Argentinac izabrao lojalnost.

Dijego Armando Maradona nastavlja da se pronalazi u trenerskom poslu, ipak kako deluje Himnasija La Plata neće još dugo biti njegov klub.

Argentinac ruku na srce nije ni imao neki učinak sa novim klubom, u osam odigranih utakmica Marona je zabeležio tri pobede i pet poraza tako da se klub i dalje nalazi među poslednjima u argentinskoj Superligi.

Odluku je doneo, prema pisanju Di Marcija, zbog odlaska predsednika kluba Pelegrina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i njegove odluke da se ne kandiduje za novi mandat. Pelegrino je u septembru dao priliku Maradoni da se ponovo oproba na mestu glavnog stručnjaka, ali kako deluje to će biti kratkog daha.

Pitanje je da li će i "El Pibe" uopšte završiti sezonu sa Himnasijom, ali spekuliše se da će ostati još par kola zbog emocija prema simpatizerima kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.