El Pibe nije jedini - velikani umiru na današnji dan, 25. novembar pun simbolike

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 20:56

El Pibe nije jedini - velikani umiru na današnji dan, 25. novembar pun simbolike

Život je čudo.

Danas je preminuo Dijego Armando Maradona i to na dan kada su nas pre toga napustila dva velikana koja itekako imaju veze sa El Pibeom.

Na današnji dan pre 15 godina preminuo je legendarni Džordž Best, jedan od najboljih fudbalera koja je Velika Britanija ikada imala.

Besta je krasio život pun fudbalskih dostignuća, ali i kontroverzi naročito kad se radi o njegovoj borbi protiv alkohola, da bi na kraju i preminuo od posledica alkoholizma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Paralele o stilu igre i života van terena su neizbežne.

Takođe, 25. novembra, ali 2016. godine naš svet je nastupio kubanski revolucionar i jedan od najznačajnijih političkih figura 20. i 21. veka Fidel Kastro.

Kubanac je bio veliki prijatelj sa Maradonom koji je čak i istetovirao njegov lik na nozi, a bili su prisni sve do Kastrove smrti 2016. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARADONA JE BIO VELIKI LAF: Evo zašto je na grob Dražena Petrovića doneo 62 ruže

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 08:54

Potez velikog čoveka...Dijego Armando Maradona, koji je preminuo 25. novembra, bio je jedan od najboljih fudbalera sveta, koji je porocima uništavao sebi život. Ali, u srcu je bio ljudina...O tome govori i detalj iz njegove prebogate biografije iz 1994. godine. Slavni Argentinac boravio je u Zagrebu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.