El Klasiko za Dragulja

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Klasiko za 'Dragulja'

Italijanska štampa piše da Real i Barsa žele u svojim redovima super perspektivnog argentinskog napadača.

'Tuttosport' u današnjem izadnju prenosi vest da je Paulo Dibala na meti dva najveća španska kluba.

22-godišnji napadač koji je letos stigao u Juventus iz Palerma za 32 miliona evra je impresionirao svojim partijama, da će biti veliko pojačanje za 'Staru damu videlo se već na debiju u italijanskom Superkupu u Šangaju kada je ušao u igru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa klupe umesto Kingslija Komana i nakon 10-ak minuta u igri golom overio pobedu nad Lacijom (2:0) za prvi trofej u sezoni.

Argennica odlikuje brzina, prodornost, agilnost, te odličan dribling i kontrola lopte i kada se na to doda urođen osećaj za gol onda dovođenje u vezu sa Real Madridom i Barselonom ne bi trebalo da čudi.

Problem za španske gigante bi moglo da bude to što je prilikom dolaska u Juve poptisao ugovor na pet godina, a kako je opšte poznato na koji način 'Bjankoneri' posluju, cena njegove slobode bi sigurno bila paprena.

Zanimljivo, Dibala je mogao da bira da li će nastupati za reprezentacije Poljske (deda mu je Poljak), Italije (baba mu je Italijanka) ili Argentine, odlučio se za zemlju u kojoj je rođen i do sada upisao 3 nastupa za A selekciju 'Gaučosa'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.