El Klasiko uživo: Real u formaciji 4-3-3 traži pobedu protiv Barselone

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Klasiko uživo: Real u formaciji 4-3-3 traži pobedu protiv Barselone

Asistent trenera Reala Žozea Murinja otkrio je na poslednjoj konferenciji za štampu da će Madriđani u El Klasiku protiv Barselone (subota, 22h) igrati ofanzivno i u formaciji 4-3-3.

Uprkos sjajnoj formi Gonzala Iguaina i Karima Benzeme, samo jedan će se naći u prvom timu u napadu zajedno sa Kristijanom Ronaldom i Anhelom Di Marijom.

"Igraćemo sa Di Marijom, Kristijanom i Iguainom ili Karimom u napadu. Što se sredine terena tiče, u kombinaciji su Ozil, Kaka, Ćabi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Alonso, Dijara i Kedira. Dvojica će početi meč sa klupe. Ne interesuje nas remi jer uvek idemo na pobedu. Za moje reči je najbolja potvrda poslednje kolo Lige šampiona. Iako nam nije trebala pobeda protiv Ajaksa, mi smo slavili", rekao je Karanka.

Real je pobedio Barselonu u finalu Kupa kralja, ali su izgubili bitku za titulu u Primeri, dok su i u polufinalu Lige šampiona doživeli neuspeh protiv njih. Madriđani imaju niz od 15 pobeda u svim takmičenjima, a Karanka ovaj bilans objašnjava činjenicom da se igrači mnogo bolje poznaju u odnosu na prošlu sezonu.

Trener Barselone Pep Gvardiola naglasio je da je Real jači u odnosu na prošlu sezonu.

"Potrebna nam je pobeda jer zaostajemo na tabeli. Ko god da je drugi, uvek oseća veći pritisak, jer mora da juri prvoplasiranog", rekao je Gvardiola.

Otkako je on na klupi Katalonaca, Barselona je sedam puta pobedila, odigrala tri remija i samo jednom je poražena od Reala.

Povezane vesti: Stanojević uz Murinja, Prosinečki veruje u pobedu Barselone Antić: El klasiko, praznik fudbala za odelo i kravatu! Noć za spektakl u Madridu: Real - Barselona (22h) Krojf: El Klasiko neće odlučiti prvaka Šokantno: Tinejdžer ubio oca u svađi oko El Klasika

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.