Ekspresno stigla zamena za Benatiju: Manolas potpisao za Romu, Olimpijakos zaradio 13.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresno stigla zamena za Benatiju: Manolas potpisao za Romu, Olimpijakos zaradio 13.000.000 evra

Roma je ostala bez jednog štopera pošto je Mehdi Benatija pojačao minhenski Bajern, ali su Rimljani odmah doveli dostojnu zamenu – Kostasa Manolasa.

Rimski klub je potvrdio da je doveo štopera iz Olimpijakosa, ali i koliko je potrošio za njegov potpis – 13.000.000 evra, dogovoren je i potencijalni bonus u visini od dva miliona evra u slučaju da fudbaler ispuni određene uslove.

Grčki štoper je potpisao petogodišnji ugovor, a zarađivaće 1.200.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << evra po sezoni. On je karijeru počeo u Trasivolosu, igrao je tri godina za AEK, a prethodne dve je proveo na atinskom stadionu Karaiskakis.

Vučica je i dalje u plusu posle prodaje Marokanca jer će od Bavaraca dobiti 24.000.000 evra, tako da je moguće da će uskoro završiti još neki transfer.

(FOTO: Action images)  

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.