Ekspresno - Hladan tuš iz Španije za Tadića?!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresno - ''Hladan tuš'' iz Španije za Tadića?!

Srpski reprezentativac večeras neočekivano izbio u prvi plan brojnih evropskih sportskih medija.

Preneli smo tokom večeri, kao bomba odjeknula je vest koju je lansirao italijanski novinar Đanluka di Marcio, prema čijim saznanjima bi srpski vezista i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić mogao da se preseli u redove Barselone.

Ova vest je izazvala veliku pažnju širom Evrope, ali ubrzo je iz Španije usledio ''hladan tuš''.

Naime, tamošnji katalonski radio ''RAC1'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobio je nove informacije sa ''Kamp Nou'' stadiona u vezi potencijalnog Tadićevog transfera.

Iz Barselone je rečeno da je njima Tadić bio ponuđen, ali da - nisu zainteresovani za njegovo angažovanje, prenela je novinarka Marta Ramon Gorina na Tviteru.

Sumnjamo, ipak, da će se sve završiti samo na ovome, pratićemo dalja dešavanja, bilo bi sjajno gledati Tadića i Mesija u tandemu...

-

Des del Barça admeten que els han ofert Dusan Tadic, però remarquen que no els interessa. No hi ha cas, ens diuen.

— Marta Ramon Gorina (@Marta_Ramon) January 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta kažu u Ajaksu, može li Tadić do transfera iz snova?

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020

Holandski mediji noćas prenose svoja najnovija saznanja...Zimski prelazni rok ulazi u samu završnicu, a večeras se najviše pišeo Dušanu Tadiću i njegovom potencijalnom transferu u Barselonu...''Bombastičnu'' vest je večeras lansirao italijanski novinar Đanluka di Marcio, da bi nedugo zatim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.