Ekspresno, Faraon se vratio kući!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 23:51

Ekspresno, "Faraon" se vratio kući!

Rimljani vraćaju miljenika kluba.

Džastin Klajvert je otišao putem Bundeslige, mladi Holanđanin će igrati za RB Lajcpig a Roma ne sedi skrštenih ruku.

Italijanski mediji a i Fabricio Romano pišu kako je sve spremno i utanačeno za povratak Stefana El Šaravija!

Ofanzivac je prošle godine pojačao redove kineskog Šangaj Šenhuana za sumu od 16 miliona evra. Ipak i pre dve nedelje je poznato da "Faraon" traži povratak u domovinu.

Navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio na treninzima Lacija, bilo je spekulacija oko Juventusa, ali će se ipak vratiti u Rim gde je nastupao tri godine sa velikim uspehom.

Razlog povratka jeste EURO 2021, Šaravi želi da se povratkom u domovinu nametne Manćiniju i nastupi na kontinetalnoj smotri naredne godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preokret u Mančesteru, "izvisiće" Roma! Problem za problemom u Rimu...

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 13:23

"Vučica" u nezavidnom položaju, kreće trka sa vremenom...Preokret u Mančesteru bi mogao da znači propale planove za Romu...Italijani su se uzdali u nameru Junajteda da proda Krisa Smolinga, čak je i ponuđena suma od 15.000.000 evra koju su "crveni đavoli" tražili, ali novinar BBC Hauard Nurs...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.