Ekspert za suđenje kaže - gol Hofenhajma je regularan!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 23:35

Ekspert za suđenje kaže - gol Hofenhajma je regularan!

Veljko Nikolić je propisno zaustavljen po njegovom mišljenju.

Ekspert za suđenje Zdravko Jokić je bio gost u studiju Arena sport televizije i komentarisao je sporan gol Hofenhajma.

Veljko Nikolić je zaustavljen na sredini terena, nakon čega je cela klupa crveno-belih tražila faul. Na kraju - gol u mreži Zvezde za 1:0, detalj koji je promenio tok susreta.

"Prvi utisak je da je to faul. Ipak, ovde vidimo da udara loptu, a Veljko oskače u vis. Da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je samo malo zakačio, onda ga ne bi opravdalo. Ovde postoji mogućnost da je možda bio kontakt, ali na snimku ne možemo da vidimo. Utisak je da nije došlo do faula. Ovaj snimak je takav, mada Veljkov pad deluje kao da je naišao na veću prepreku. Mora biti kontakt nogu o nogu", rekao je Zdravko Jokić.

Dakle, Jokić smatra da faula ovde nema.

Crvena zvezda je na kraju izgubila meč sa 2:0, a nakon ovog gola je Dejan Stanković dobio crveni karton.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SPORNA SITUACIJA: Arbitar nije svirao faul, a ekspert za suđenje JASAN - sve čisto (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 00:01

Nije bilo elemenata...Ekspert za suđenje Zdravko Jokić je bio gost u studiju Arena sport televizije i komentarisao je sporan gol Hofenhajma...Veljko Nikolić je zaustavljen na sredini terena, nakon čega je cela klupa crveno-belih tražila faul. Na kraju - gol u mreži Zvezde za 1:0, detalj koji je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.