Izvor: Sportal.rs, 18.Dec.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eklston je i dalje šef

Berni Eklston i dalje će biti prvi čovek Formule 1. Britanac rođen 1930. godine ponovo je dobio poverenje najbližih saradnika iz borda direktora kompanije CVC, vlasnika komercijalnih prava Formule 1, koji je napustio kada mu se u Nemačkoj sudilo zbog mita. Slučaj je okončan u avgustu, pošto se nagodio i platio 100 miliona dolara.

Naredna sezona u "najbržem cirkusu" počeće 15. marta, trkom u Australiji.

(Foto: Beta/AP Photo/RIA-Novosti, Alexei Nikolsky, Presidential Press Service)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Eklston čestitkom potkačio Nemce

Izvor: B92, 18.Dec.2014

Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston u svojoj novogodišnjoj čestitki podsetio se na ovogodišnje suđenje u Nemačkoj zbog davanja mita...Eklston tradicionalno svake godine ima zanimljive karikature kao novogodišnje čestitke, u kojima se osvrće na nešto što je obeležilo proteklu sezonu u Formuli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.