Ekipa: Stojković želi da napusti Nant

Izvor: Politika, 16.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ekipa": Stojković želi da napusti Nant

PARIZ – Golman nacionalnog tima Srbije Vladimir Stojković namerava da napusti Nant da bi pristupio nekom klubu iz Španije ili Nemačke, piše danas slavni pariski sportski dnevnik "Ekipa", dodajući da je bivšem golmanu Crvene zvezde dosadilo da "greje klupu kanarinaca".

Stojković je letos doveden u Nant kao veliko pojačanje, koje je tom renomiranom francuskom prvoligašu, osmostrukom šampionu Francuske (poslednji put u sezoni 2000/2001), bilo neophodno zato što je iz kluba upravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << bio otišao Mikael Landro, sada prvi golman Pari-Sen-Žermena i drugi golman reprezentacije "trikolora".

"Za Stojkovića se interesuje više klubova, ali Nant nije rad da se odrekne usluga odličnog srpskog golmana, zahtevajući od njega strpljenje i malo više napora radi pune integracije u atmosferu i način igre kluba", piše "Ekipa".

Stojković je za Nant nastupio već u prvom kolu ovogodišnjeg prvenstva francuske Prve lige, ali je imao peh da je "naleteo" na sjajnu ekipu Liona, petostrukog uzastopnog šampiona Francuske. Nant je tu utakmicu izgubio sa 3:1 i već tada je stručno rukovodstvo "kanarinaca" bilo prilično nezadovoljno Stojkovićevom igrom.

Srpski golman (23) je potom nastupio u još pet prvenstvenih utakmica, a onda je morao da definitivno ustupi mesto svojoj dotadašnjoj rezervi, Vensanu Brijanu.
(Tanjug)

[objavljeno: 16.11.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.