Ejndž: Uzećemo koga smo želeli

Izvor: MVP.rs, 20.Jun.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejndž: Uzećemo koga smo želeli

Generalni menadžer Seltiksa veruje da je napravio dobar posao.

Po završetku finala NBA lige sva pažnja košarkaške javnosti u Sjedinjenim Američkim Državama je usmerena na predstojeći Draft. A, prethodnih dana su se dogodila velika promena u poretku biranja na samom vrhu. Boston je prava na prvog pika prosledio Filadelfiji, a u zamenu je dobio prava na trećeg pika na ovogodišnjem i zaštićenog pika prve runde Los Anđeles Lejkersa na narednom Draftu. Posao je kompletiran >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u ponedeljak, 19. juna.

"Uzećemo igrača koga smo želeli i sa te pozicije, a dobili smo i mogućnost da u budućnosti biramo visoko", rekao je Deni Ejndž, predsednik košarkaških operacija i generalni menadžer Bostona.

Veliki broj stručnjaka vidi Markela Fulca kao prvog pika na Draftu, pa Ejndžove reči mogu da znače da u Bostonu nisu bili oduševljeni viđenim na treningu mladog plejmejkera.

Seltiksi će dobiti pika Lejkersa naredne godine ukoliko on bude bio između drugog i petog mesta. U suprotnom će dobiti pika prve runde Kingsa ili Siksersa na Draftu 2019. godine.

(foto: boston.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.