Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 19:30

Egzum nazvao Jabuselea „kretenom“ i prokomentarisao: „Ovo je smešno“

Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 11.05.2023.

00:23

Izvor: Sportske.net


Dante Egzum nikada neće prežaliti seriju protiv Real Madrida. Ako neko smatra da je krajnji ishod nerealan, onda je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << on, posebno zbog druge utakmice i svega što se tada dešavalo. 
„Igrao sam povređen ostatak serije. Imali smo dva suspendovana igrača, naravno da je nama štetila druga utakmica. Ovo je smešno. Njihova izvinjenja. To sve pokazuje kakvi su oni. Držimo naše glave visoko, fokusiraćemo se na AdmiralBet ABA ligu„, rekao je Egzum posle meča, a pritom je nazvao Jabuselea i „kretenom“. 
Smatra i da odluka Evrolige nije bila na mestu. 
Svi koji prate košarku misle da nije pravedna odluka. Mislim da su svi šokirani… Šta da kažem… Da, Lesorova i Kevinova suspenzija su uticale na seriju. Imate Pantera koji me štiti od igrača koji želi da me udari sa leđa i on dobije jednu utakmicu. Naravno da je trebalo da brani i sebe. Sve je ovo šala. 
„Imali smo utakmicu, trebalo je da dobijemo. Ipak, sve se promenilo tada„, rekao je Egzum. 
Svestan je da ovaj poraz dosta boli ekipu koja nije uspela da se digne u nastavku meča. 
„Ovo će boleti… Svi smo svesni da je trebalo da odemo u Kaunas. Ništa ne možemo da kažemo. Moramo da se fokusiramo. Treba tražiti pozitivne stvari, porašćemo kao ljudi, igrači. „, rekao je on. 
Kaže i da je zadovoljan učinjenim u Evroligi ove sezone. 
„Imali smo veoma dobru sezonu, nekoliko padova i uspona. Trebalo je da dobijemo neke utakmice, ali smo inače

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Musa o uticaju druge utakmice u seriji: „Nama je dosta značilo“

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023

Home Košarka Musa o uticaju druge utakmice u seriji: „Nama je dosta značilo“ . Autor: Aleksandar Obrenović ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.