Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2020, 19:04

Efenberg podneo ostavku

Irdingen traži novog sportskog direktora...

Legendarni nemački as Štefan Efenberg napustio je Irdingen. On je od oktobra prošle godine sedeo u fotelji sportskog direktora tog trećeligaša, da bi klub u današnjem saopštenju naveo da nekadašnji reprezentativac odlazi na sopstveni zahtev.

"Zahvaljujemo se Štefanu Efenbergu na posvećenosti i zalaganju. Želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri", kazao je Nikolas Vajnhart.

Ni Efenberg nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dužio...

"Bilo je zanimljivo i edukativno. Zajedno smo postigli puno toga. Puno sreće želim Irdingenu u daljem toku sezone", kazao je Efe koji je pre posla sportskog direktora radio kao trener u Paderbornu. Bilo je to u sezoni 2015/16.

Tim trenera Štefana Kramera nalazi se na 11. mestu treće divizije i ima pet bodova više od prvog tima u zoni ispadanja posle 27 odigranih kola.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.