Edvards menja broj

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 09:44

Edvards menja broj

Košarkaš Minesote Entoni Edvards naredne sezone imaće novi broj na dresu.

Igrač, koji ima 21 godinu, saopštio je da če u mesto broja 1 sa nositi broj 5 na leđima.

"Petica je uvek bila moj broj, u srednjoj školi, koledžu... To je broj koji sma uvek želeo, pokušao sam da ga dobijem kada sam draftovan, ali nisam mogao jer ga je nosio moj saigrač", rekao je Edvards za Atletik.

Prošle sezone, Edvards je prvi put bio učensnik Ol-Star utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u dresu Timbervulvsa prosečno je beležio 24,6 poena, 5,8 skokova i 4,4 asistencije na 79 odigranih utakmica.

Edvards je nedavno potpisao maksimalni petogodišnji ugovor sa Minesotom vredan 260 miliona dolara. Bio prvi pik na draftu 2020. godine i nalazi se i na spisku američke reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.