Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2020, 17:22

Edson udario po Zvezdi: Nije bilo novca, klub nije pomogao trudnoj ženi

„Da nisam imao ušteđevinu bilo bi još teže“, poručio nekadašnji štoper crveno-belih

Navijači Crvene zvezde sigurno se dobro sećaju brazilskog štopera Edsona da Silve. Snažni defanzivac je stigao u januaru 2016. godine, kao kapitalno pojačanje za predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona. Imao je „grejs period“ od šest meseci da se prilagodi zahtevima evropskog fudbala, ali već na prvom meču protiv lučanske Mladosti videlo se da je Zvezda uzalud >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potrošila i vreme i novac, Edson da Silva i danas predstavlja personifikaciju loše kupovine. Igrao je loše, ostao u lošem sećanju navijačima, ali i Zvezda njemu. O tome je govorio za medije u domovini.

„Klub je u tom trenutku bio u krizi. Nisam dobijao plate. Da nisam imao ušteđevinu,bilo bi još teže. Patio sam u Beogradu. Žena mi je bila u osmom mesecu trudnoće. Klub je obećao da će mi pomoći i naći vrhunskog doktora. Međutim, ništa nisu radili po tom pitanju“, poručio je Edson.

Brazilac je odigrao samo sedam zvaničnih utakmica u crveno-belom dresu. Posle neuspešne epizode u Zvezdi, nije uspeo da vrati karijeru na pravi put. Branio je boje niželigaša Mirasola i Londrine. Imao je epizodu u brazilskom Red Bulu.

„Kada igrač ode u inostranstvo, mora da razmišlja samo o fudbalu. Ako se to ne desi, teško je očekivati da će da se prilagodi“.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.