Edmonton u finalu Zapadne konferencije NHL-a

Izvor: B92, 27.Maj.2022, 10:09

Edmonton u finalu Zapadne konferencije NHL-a

Hokejaši Edmonton Ojlersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije NHL-a, pošto su na gostovanju nakon produžetaka pobedili Kalgari Flejmse sa 5:4.

Posle prve trećine domaći sastav je vodio sa 1:0, a drugi deo je rezultatom 4:3 pripao Edmontonu.

U trećoj trećini nije bilo pogodaka, pa je meč otišao u produžetke. Gol za pobedu Ojlersa postigao je Konor Mekdejvid. Edmonton je polufinalnu seriju Zapada okončao rezultatom 4:1.

Protivnik u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konferencije biće im bolji iz duela u kojem se sastaju Kolorado i Sent Luis (3:2 za Kolorado).

Prošle noći do pobede na svom terenu došla je ekipa Karoline, koja je bila bolja od Njujork Rendžersa sa 3:1. Karolina je tim trijumfom povela sa 3:2 u plej-of seriji.

U finalu Istoka pobednik će igrati protiv Tampa Beja, dvostrukih uzastopnih šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.