Izvor: Glas javnosti, 16.Avg.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edgara motiviše „Marakana“

Gostovanje Crvene zvezde kiparskom Apoelu, nekoliko godina unazad, predstavljalo bi samo zagrevanje Beograđana za narednog rivala u nekom od evropskih takmičenja. Trenutna situacija nije nimalo povoljna po klub sa „Marakane“, pa se tako remi u prvom meču drugog kola kvalifikacija za UEFA kup (2:2) smatra dobrim rezultatom. Uoči puta u Nikoziju, iz LJutice Bogdana 1a najavljivali su da idu po povoljan rezultat, a nerešen ishod smatra se ostvarenim ciljem.

Po prikazanoj igri „crveno-beli“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << neće imati lak posao da za dve nedelje, pred svojim navijačima, obezbede plasman u narednu rundu. Izabranici češkog trenera Zdenjeka Zemana, prvi su došli do prednosti, ali su u finišu meča morali da „jure“ rezultat.

- Mislim da je utakmica bila zanimljiva za gledanje, iako je imala čudan tok. Postigao sam svoj prvi gol u Zvezdinom dresu na zvaničnoj utakmici, ali smatram da sam mogao mnogo više da uradim - istakao je Brazilac Edgar, koji je mrežu Kiprana zatresao već u 9. minutu.

Tamnoputi napadač očekuje da na beogradskoj „Marakani“ Zvezda bude ta koja će kontrolisati razvoj igre.

- U revanšu smo domaćini i moraćemo od početka da diktiramo tempo. Želimo da sve rešimo u prvom poluvremenu. Uvek je lakše igrati pred svojom publikom, pa se nadam da ćemo im se prikazati u najboljem svetlu.

Crvenu zvezdu već sutra očekuje novo iskušenje, kada u okviru prvog kola nacionalnog prvenstva gostuje Vojvodini (17.30). Zdenjek Zeman na raspolaganju će imati još jednog „novajliju“, pošto se ekipi pridružio ofanzivni Brazilac Kleo. Uskoro se očekuje i dolazak odbrambenog igrača, Senegalca Ndijaea, koji je član marsejskog Olimpika, ali je igrao na pozajmici u Strazburu i Kreteilu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.