Eder u finišu srušio Šveđane

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eder u finišu srušio Šveđane

Italijani su Italijani, ne briljiraju, ali pobeđuju. Do 88. minuta na meču Italija - Švedska, bila je antipropagdanda fudbala. Upućen je smao jedan šut u okvir gola, a onda je Eder matirao Skandinavce - 1:0 i odveo "azure" u osmini finala Evropskog prvenstva.

Pre gola Italijan, Zlatan Ibrahimović je imao veliku šansu, ali je sa nekoliko metara promašio ceo gol. Kazna je stigla u pomenutom 88. minutu, kada je Brazilac sa italijanskim pasošem uspeo da iskoristi jedinu šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na utakmici za svoju selekciju i postigne gol za nova tri boda čete Antonioa Kontea.

Pogledajte jedini gol na meču!

Italijani su se sa dve pobede sigurni u osmini finala, dok će Skandivavci u poslednjem kolu sa Belgijom da odlučuju o svojoj sudbini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Eder kao Bađo! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016

Gol kojim je naturalizovani Brazilac danas srušio Šveđane nedodoljivo podseća na pogodak Roberta Bađa iz polufinala Mondijala 1994. godine protiv Bugara...Pogledajte oba gola i uverite se da su veoma slični.......Italija je eliminisala Bugarsku u polufinalu Svetskog prvenstva koje se igralu u SAD,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.