Ebue u Fiorentini?

Izvor: S media, 24.Jul.2009, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ebue u Fiorentini?

Emanuel Ebue postao je novi fudbaler Fiorentine, javio je u petak "Skaj sport Italija". Navodi se da je ugovor potpisan na pet godina i da je Fiorentina na ime obeštećenja ispatila 10 miliona evra "tobdžijama".

Međutim, menadžer fudbalera demantovao je, baš kao i čelnici "viole", pisanje italijanskih medija rekavši da još uvek nije ništa dogovoreno.

- Mi ćemo razgovarati sa Arsenalom narednih dana, on je još uvek u Londonu. Nisu samo Italijani zainteresovani za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njega, ima i klubova iz Španije koji bi voleli da vide Ebuea u svojim redovima. Nema novih vesti u ovom momentu. Više će se znati narednih dana - rekao je predstavnik Fiorentine....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.