EVROPSKI ŠAMPION OSTAJE BEZ TITULE: Fenerbahče ostavio Efes bez plej-ofa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 22:47

EVROPSKI ŠAMPION OSTAJE BEZ TITULE: Fenerbahče ostavio Efes bez plej-ofa

Ubedljiva pobeda ekipe Marka Gudurića.

Ekipa Efesa neće biti u prilici da brani titulu šampiona Evrolige pošto je večeras u Istanbulu poražena od Fenerbahčea sa 103:86 i tako izgubila sve šanse da se nađe u plej-ofu.

Osim uvodnih minuta meča kada je Efes bio u vođastvu, Fenerbahče je bio taj koji je kontrolisao kretanje rezultata. Tim Dimitrisa Itudisa je već do kraja prve četvrtine stekao šest poena prednosti, a vođstvo više nije ispustio do krfaja utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi u završnici meča stigao do ubedljive pobede.

Fenerbahče je predvosio Najdžel Hejs sa 26 poena, dok su Tajler Dorsi i Dešon Pjer postigli po 17 poena, a MArko Gudurić je postigao 10 poena. U Efesu je Vil Klajburn bio najefikasniji sa 21 poenom, dok je Vasilije Micić postigao 16.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.